Sunday, 19 April 2015

Baju Raya Untuk Anak

Assalamualaikum...

Raya tak lama dah kan.. pejam celik pejam celik esok dahpun masuk bulan Rejab.. Ramai yang dah beli siap2 baju raya.. taknak kelam kabut last2 minit.. lagipun biasanya bila dah nak dekat raya, harga baju bukannya makin murah tapi makin mahal..huhuhu...

Jadi, kami di Mom 2 Moms, menawarkan pilihan terbaik dengan harga berpatutan untuk baju raya anak-anak kita.. Selamat menjamu mata.. Dah berkenan, orderlah cepat-cepat sebelum kehabisan stok ya ;-)

.: BAJU KURUNG AMNEE :.

>> RM59 SAHAJA!!! <<

~ Material kain cotton Tshirt
~ Menyerap peluh
~ Sesuai untuk kanak-kanak yang aktif
~ Warna pastel yang cantik


Size available:
SS, S, M, L, XL, XXL


SS - 6 bulan ke 1 tahun
S - 1 - 2 tahun
M. - 3 - 4 tahun
L. - 5 - 6 tahun
XL - 7 - 8 tahun
XXL - 8 - 10 tahun

D

G


C
 
A
 
E
 
F

H

B

 


.: BAJU MELAYU TELUK BELANGA :.

>> RM59 SAHAJA!!! <<

~ Material kain cotton Tshirt
~ Menyerap peluh
~ Sesuai untuk kanak-kanak yang aktif
~ Warna pastel yang cantik


Size available:
SS, S, M, L, XL, XXL


 SS - 6 bulan ke 1 tahun
S - 1 - 2 tahun
M. - 3 - 4 tahun
L. - 5 - 6 tahun
XL - 7 - 8 tahun
XXL - 8 - 10 thun



 .: ROMPERS BAJU KURUNG UNTUK BAYI :.

>> RM39 SAHAJA TERMASUK POS!!! <<

~ Material kain cotton Tshirt
~ Menyerap peluh
~ Sesuai untuk kanak-kanak yang aktif
~ Warna pastel yang cantik


Size available:
3-6 bulan
6-9 bulan
9-12 bulan


Untuk Rompers Baju Kurung ni, harga dah termasuk kos pengeposan. Namun, untuk Baju Melayu dan Baju Kurung, kos pos adalah seperti berikut.

Kos Pos Semenanjung
RM7 (1 -2 helai)
RM10 (3 helai ke atas)


Kos Pos Sabah / Sarawak
RM10 (1 -2 helai)
RM14 (3 helai ke atas)

Berminat???

Hubungi Efie Muhamad 019-9890707 segera untuk tempahan!

Saturday, 18 April 2015

INSTANT SHAWL AMANDA BASIC

Taraaaa...

Shawl terbaru dari kami..
And, this is INSTANT SHAWL...
Cuma sarung aje, tak perlu nak pin-pin bagai..
Terus cantekkk...

Ada 7 pilihan warna menarik...
Jemputlah pilih... ;-)


 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ PEACH PINK~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ SKY BLUE~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ DOLLY BLACK~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ LIGHT BLUE~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ LIGHT ORANGE~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ EMERALD GREEN~



 .: INSTANT SHAWL AMANDA BASIC :.
 ~ DEEP PINK~



Harga shawl cantik ini cuma RM55..

PosLaju - RM7 (Semenanjung) @ RM10 (Sabah Sarawak)

 Berminat???

Hubungi Efie Muhamad 019-9890707 segera untuk tempahan!


Tuesday, 3 February 2015

Jubah Khadeeja

Assalamualaikum...

Lama betul tak berupdate blog ni..

Alhamdulillah, kami kembali dengan design2 baru, jubah yang mesra untuk ibu-ibu menyusu macam kita.. Jubah ni ada zip kat tengah-tengah.. Material memang terbaik.. Tak nipis, tak jarang dan tak melekap pada badan...

Jemput cuci mata ya ;-)

Green colour

Algae Green Colour

Dark Purple Colour

Mustang Colour

Shocking Pink Colour

Harga cuma RM155, dan kos poslaju RM6..

Berminat?

Hubungi saya melalui call atau wasap..

Efie Muhamad 
019-9890707


Tuesday, 16 July 2013

MATERNITY BLOUSE & SKIRTS

Salam semua..

Jom shopping blouse & skirt kat MOM2MOMS semua. Bulan depan dah nk raya kan. So jom pilih & cari blouse yang menarik untuk digayakan pada hari raya nanti.. ^_^

Bergaya dengan blouse & skirt yang cantik dari MOM2MOMS ^_^










Monday, 15 July 2013

MATERNITY CLOTH FROM MOM2MOMS

Assalamualaikum semua ^_^

Mom2moms ada stok baru untuk baju mengandung sempena untuk menyambut lebaran nanti. Jom cuci mata tengok baju-baju mengandung untuk para ibu sekalian. Manalah tau berkenan dihati.

Ha kat bawah ni pilihan baju mengandung hanya di MOM2MOMS ^_^

JOM TENGOK
>_<













p/s : Sekiranya anda berminat boleh pm / hubungi efie muhamad 0199890707

Monday, 23 January 2012

Network Biz Exposed

Hai sumua..

Semalam, saya rasa sungguh berbesar hati... Mmm, nak tau knape??
Sebabnya Mommy Lyna & Encik Zainul n anakanda danny sudi datang ke kedai kami...
Datang tu bukan datang saje2 tau...datang mencurahkan ilmu...

owh, memang sangat teruja dapat share ilmu dengan mommy lina ni...ternyata, dia memang seorang yg ada superior knowledge - dari dulu sehingga kini... wowww,, sgt best la jd dia...heheh..

Tapi, mana boleh kan...dia tetap dia, saya tetap saya...Tapi.....untuk jadi MACAM dia TAK MUSTAHIL kan..huhu...SAYA PASTI BOLEH!!!

Ape yang Mommy Lyna ajar??? Saaaangat la banyakk... Memang saya nk share..

First - tentang kebaikan Shaklee... Sebelum ni saya dh tau, tp still blur2 gitu.. Blurish..hehe..
Andsa semua nk tau?? Nnt saya post dlm post yang seterusnya ye...

Second - tentang strategi wat sales..owh, saya memang teruja sangat... beruntung saya dapat kawan mcm mommy lyna ni...ape2,saya bleh rely kt dia nnt...thanx a lot mommy...

Okeh..need to go dahulu...CNY ni bersama anak2...Lusa kita sambung balik ye..huhu...

Wednesday, 21 December 2011

Kenapa Mom 2 Moms??

Pertama, saya memang sangat teruja dengan barang2 breastfeeding dan maternity ni, mainly because saya memang pengguna. So, disebabkan dekat Kelantan ni boleh dikatakan masih sedikit lagi kedai-kedai yang macam ni, so saya memang terpanggil untuk bukak kedai kesayangan saya ni...

Kedua, masa saya ambil keputusan bukak kedai ni, saya masih tercari2 matlamat hidup saya. Ye la, masa tu br beberapa bulan pindah balik kampung. Dalam masa yang sama, rasa nk bina kehidupan sendiri (dh agak jemu dengan kerja lama). So, saya memang bertekad, saya MESTI buat sesuatu untuk kehidupan saya.

Ketiga, saya dh terbiasa dengan kerja yg fleksibel. Jadi, Mom 2 Moms adalah satu pilihan tepat ;-)

So, hidup saya sekarang, sangat santai. walaupun stress dgn beberapa perkara berkaitan dengan kerjaya baru saya ni, tapi ianya berbaloi untuk saya cari jalan penyelesaian kerana SAYA MEMANG SUKAKAN KERJA INI....

dan juga, SEMESTINYA UNTUK KEDUA-DUA PERMATA HATI SAYA NI....CAAAYANG ANAK UMI!!